TEKAŠKO DRUŠTVO SAVINJČAN, Trubarjeva ulica 1, 3310 Žalec

TEKAŠKA ŠOLA: GIBAJ VEČ-TECI Z NAMI!

Potrebujete pomoč?


Če ste začetnik ali pa že izkušeni tekač….
…vam priporočamo tekaško šolo »Savinjčan-ka teče«. Začetniki se bomo naučili zdravega načina treniranja in kako postati pravi tekač oz. kako uživati v teku. Izkušenejši tekači… Zakaj pa ne bi še bolj izboljšali svojo tehniko teka?

S tekaško šolo bomo začeli v četrtek 30. marca, migali bomo vse do poletnih počitnic, ko bomo malo pavzirali, nadaljevali pa spet 5. septembra.
Treningi bodo poleg teka vsebovali predvsem prvine za izboljšanje motorike teka posameznikov, pa tudi vaje za krepitev jedra, ob sproščenem vzdušju pa bomo nekaj časa namenili tudi psihološki pripravi za udeležbo na organiziranih tekmovanjih za rekreativne tekače.

Vadba bo potekala ob torkih in četrtkih ob 16.30 uri na atletskem štadionu (ŠC Žalec), načeloma še meseca septembra in oktobra. V novembru pa bomo začeli s Savinjsko zimsko tekaško ligo 2017/2018, ki bo potekala vse do marca 2018.

Če nimate kam dati otrok, jih lahko pripeljete zraven, saj bomo imeli istočasno atletsko šolo za otroke (od 6 leta naprej). Zna se zgoditi, da bomo v sklopu treninga naredili tudi kakšno štafetno tekmovanje z otroci….saj poznate… Starši (odrasli) smo največji vzor (svojim) otrokom!!!

Vadnina znaša 2,5 EUR na trening.
Tisti, ki poravna letno članarino (15eur), ima v mesecu aprilu vadbo BREZPLAČNO!

Za dodatna vprašanja nam pišite na elektronski naslov, ki se nahaja na dnu strani.

En lep pozdrav s treninga... Pridruži se nam tudi ti !!!

IMG 0330

 

Tako pa izgleda, ko se dva strastna tekača poročita - TEKAŠKA OHCET (posnetek iz Savinjske zimske tekaške lige)